Vakantiewoning Brabant

De Berger Hoeve: uw favoriete vakantiewoning Brabant en vakantiewoning Noord Brabant
Gezelligheid troef voor grote gezelschappen in De Berger Hoeve. U vindt onze vakantiewoningen Brabant, te midden van bossen, vennen en ander natuurschoon. Wandelaars, actievelingen, rustzoekers en zelfs cultuurliefhebbers halen er hun hart op. Zo bezoekt u vanuit uw vakantiewoning Brabant het dorpje Bergeijk, met een weverij en enkele huizen, ontworpen door architect Rietveld. Samen met de gerieflijke en volledig ingerichte accommodaties, maakt dit uw verblijf in deze vakantiewoning Noord Brabant een plezierige en bijzondere ervaring!

Gezamenlijk genieten in een van de mooist gelegen vakantiewoningen van Brabant

De Berger Hoeve biedt voor elk wat wils. Deze vakantiewoning Brabant biedt u alle comfort binnen én buiten, om uw verblijf tot een succes te maken. Na een ontspannen nachtrust in uw frisse, ruime vakantiewoning haalt u bijvoorbeeld vers brood in de Abdij van Postel. Zin in een uitgebreider uitstapje? Dan bezoekt u er ook de kruidentuin of neemt een heerlijk abdijbiertje mee voor later op de middag, op het terras van uw fraaie vakantiewoning. Later trekt u eropuit met de kleintjes naar de speeltuin in de omgeving van uw vakantiewoning Noord Brabant, met skelterbanen, trampolines en speeltoestellen. Of amuseert u zich met het hele gezelschap in het nabijgelegen subtropisch zwembad of het ski- en snowboardcentrum.

Bied uw gezelschap comfort, gezelligheid en ontspanning en vind in De Berger Hoeve uw ideale vakantiewoning Noord Brabant. U bent van harte welkom!

Neem contact op met De Berger Hoeve

Heeft u vragen of opmerkingen, bel, e-mail, of vul dan hieronder het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Voer een nummer in van 4 tot 60.
DD dash MM dash JJJJ

Contact gegevens

De Berger Hoeve
Eerselsedijk 50
5571 TM Bergeijk

Tel: 06-54781122
Email:  info@bergerhoeve.nl