Vakantiehuis Brabant

U was op zoek naar vakantiehuis Brabant, vakantiehuizen Brabant, vakantiehuis Noord Brabant en vakantiehuizen Noordbrabant.

Welkom thuis in uw vakantiehuis in Brabant
U zoekt een vakantiehuis Noord Brabant om eropuit te trekken met vrienden, collega’s of familie? De Berger Hoeve voldoet aan al uw wensen voor gezelschappen tot 60 personen. ’s Morgens wandelen in de prachtige, bosrijke omgeving of een rit maken met de paarden (ook lessen!), ’s middags een lunch, ingepakt of in uw eigen vakantiehuis, en ’s avonds lekker ontspannen op uw eigen terras, met barbecue of kampvuur. Van alle vakantiehuizen Brabant vormt deze schitterende kampeerboerderij een unieke accommodatie voor grote en kleine groepen, en voor elk wat wils.

Gezelschappen genieten op vakantie in Brabant
Uw luxe vakantiehuis Noord Brabant bevindt zich te midden van ongerepte natuurgebieden, zoals de Cartierheide, de Malpie, De Maay en de Liskes – stuk voor stuk prachtige wandelroutes. Zoekt u een sportievere uitdaging, neemt u dan de trimbaan. Die bevindt zich tegenover uw vakantiehuis in deze landelijke omgeving van Noord Brabant. Verder ontspant, zont, zwemt en recreëert u aan het E3-strand. Of vindt u inspiratie in de Abdij van Postel, op een tiental autominuten van uw vakantiehuis. U koopt er overheerlijke abdijkaas, slentert door de rijke kruidentuin of bezoekt de goed voorziene Abdijwinkel. En heeft u zin om even helemaal niets te doen? Beide vakantiehuizen Brabant  van De Berger Hoeve zijn luxe, sfeervolle groepsverblijven waar u en uw gezelschap zich direct thuis voelen!

Met De Berger Hoeve boekt u een ontspannen verblijf in een heerlijk vakantiehuis  Noord Brabant. U bent van harte welkom!

Neem contact op met De Berger Hoeve

Heeft u vragen of opmerkingen, bel, e-mail, of vul dan hieronder het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Voer een nummer in van 4 tot 60.
DD dash MM dash JJJJ

Contact gegevens

De Berger Hoeve
Eerselsedijk 50
5571 TM Bergeijk

Tel: 06-54781122
Email:  info@bergerhoeve.nl