Vakantieboerderij Brabant

Heerlijk ontspannen in uw eigen vakantieboerderij Noord Brabant en vakantieboerderij Brabant.
Van harte welkom op De Berger Hoeve, dé gastvrije vakantieboerderij Brabant. Uw verblijf in deze fraaie vakantieboerderij maakt uw verblijf tot een succes voor jong en oud en voor grote en kleine groepen. ’t Koetshuis herbergt groepen tot 30 personen in de authentieke ambiance van een echte vakantieboerderij. Bent u met 30 tot 60 personen? Dan staat de frisse, gerieflijke vakantieboerderij De Eikenberg voor u klaar. Met uw eigen vakantieboerderij Noord Brabant boekt u een ontspannen en gevarieerd verblijf voor het hele gezelschap!

Proef het buitenleven in dé vakantieboerderij in Noord Brabant
Binnen en buiten biedt De Berger Hoeve, vakantieboerderij in landelijk groen, volop vrijheid en gezelligheid. Omgeven door bossen, velden en andere natuurgebieden kunt u vanuit uw vakantieboerderij letterlijk alle kanten op. Geniet van de dorpspleinen, de knusse terrasjes en de gevarieerde winkeltjes. Of trek eropuit en vind de gezonde, lekkere en authentieke streekproducten die deze vakantieboerderij Brabant zo aantrekkelijk maakt. Liever sportief? Ook dat kan! Of u nu graag (boeren)golf speelt, een fiets huurt, een kanotocht maakt, tegen een klimwand klautert of een helling af skiet – alles is mogelijk binnen een straal van luttele kilometers van deze vakantieboerderij in Brabant.

Voor een zorgeloos verblijf in een heerlijke vakantieboerderij Noord Brabant bent u bij ons aan het juiste adres. U bent van harte welkom met uw vragen, voor verdere informatie of uw boeking!

Neem contact op met De Berger Hoeve

Heeft u vragen of opmerkingen, bel, e-mail, of vul dan hieronder het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Voer een nummer in van 4 tot 60.
DD dash MM dash JJJJ

Contact gegevens

De Berger Hoeve
Eerselsedijk 50
5571 TM Bergeijk

Tel: 06-54781122
Email:  info@bergerhoeve.nl