Luxe kampeerboerderij

De Berger Hoeve, uw luxe vakantieboerderij
De Berger Hoeve is voorzien van luxe groepsverblijven tot 60 personen. U herbergt uw gasten in ’t Koetshuis (tot 30 personen), een groepsaccommodatie in boerderijstijl, of De Eikenberg (30-60 personen). In de volledig ingerichte keuken van uw luxe vakantieboerderij kookt u de sterren van de hemel of een eenvoudige, voedzame maaltijd met bijvoorbeeld de streekproducten van kaasboerderij De Ruurhoeve. Meer zin in een barbecue? Ook met regen en kou voorziet u uw gezelschap van een ontspannen barbecue in de huiskamer van luxe vakantieboerderij ’t Koetshuis, of op het overdekte terras van gerieflijke kampeerboerderij De Eikenberg.

Twee luxe groepsverblijven voor ontspanning en comfort
U wilt natuurlijk al uw aandacht besteden aan een goede sfeer en gezellig samenzijn met uw gezelschap. Dat begrijpen wij als geen ander. Om die reden biedt luxe vakantieboerderij De Berger Hoeve u alle ruimte en comfort. Met onze luxe groepsverblijven, terrassen en speelvelden zijn afwisseling en een goede sfeer gegarandeerd. Bovendien vindt u in de omgeving tal van activiteiten en uitstapjes, van het strand tot een indoor ski- en snowboardcentrum, en van een huifkartocht tot een museumbezoek. Kortom: wilt u een zorgeloos verblijf voor u en uw gasten, dan bent u bij luxe kampeerboerderij De Berger Hoeve aan het juiste adres!

Kies voor een ontspannen verblijf met uw hele gezelschap voor luxe vakantiehuis De Berger Hoeve. U bent van harte welkom!

Neem contact op met De Berger Hoeve

Heeft u vragen of opmerkingen, bel, e-mail, of vul dan hieronder het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Voer een nummer in van 4 tot 60.
DD dash MM dash JJJJ

Contact gegevens

De Berger Hoeve
Eerselsedijk 50
5571 TM Bergeijk

Tel: 06-54781122
Email:  info@bergerhoeve.nl