Luxe groepsaccommodatie

De Berger Hoeve: luxe groepsaccommodatie voor kleine en grote gezelschappen
Even eruit, voor een speciale gelegenheid, bedrijfsfeestje, jubileum of reünie? De Berger Hoeve staat met maar liefst twee luxe groepsaccommodaties tot uw beschikking! In de Brabantse Kempen, te midden van velden en kleine dorpjes, vindt u ’t Koetshuis (tot 30 personen) en De Eikenberg (30-60 personen): twee prachtige, volledig ingerichte, luxe accommodaties. ’t Koetshuis is een luxe groepsaccommodatie, voorzien van drie slaapkamers met eenpersoonsbedden, brandschone douche- en toiletruimten, een volledig ingerichte keuken en een huiskamer met ingebouwde barbecue. Voor grotere gezelschappen (30-60 personen) is luxe accommodatie De Eikenberg het juiste adres. Met recreatiezaal, volledig ingerichte keuken en tien 6-persoons slaapkamers.

Gerieflijke accommodaties voor sport, spel en ontspanning
In het omringende natuurschoon vindt u met uw gezelschap al snel uw weg via uitstapjes, sport en spel. Luxe accommodatie De Berger Hoeve neemt u bovendien de organisatie van tal van groepsactiviteiten uit handen, zoals huifkartochten, paardenritten, fietsverhuur en reserveringen voor golf, kanovaren, watersport en wintersport. In deze luxe accommodaties geniet u met volle teugen van elkaar, uw vakantiehuis en de prachtige omgeving!

Voor een zorgeloos verblijf in een luxe groepsaccommodatie bent u bij ons aan het juiste adres. U bent van harte welkom!

Neem contact op met De Berger Hoeve

Heeft u vragen of opmerkingen, bel, e-mail, of vul dan hieronder het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Voer een nummer in van 4 tot 60.
DD dash MM dash JJJJ

Contact gegevens

De Berger Hoeve
Eerselsedijk 50
5571 TM Bergeijk

Tel: 06-54781122
Email:  info@bergerhoeve.nl