Last minute Groepsaccommodatie

Op zoek naar een last minute groepsaccommodatie?

U wilt last minute een mooie locatie boeken voor een grote groep mensen? Neem dan eens contact op met de Berger Hoeve. Wij kunnen u snel op de hoogte brengen van de beschikbaarheid in een van onze twee luxe groepsaccommodaties. Zoekt u een last minute groepsaccommodatie, dan kunnen wij u misschien nog van dienst zijn. We hebben ’t Koetshuis tot uw beschikking staan, waar 10 tot 30 mensen luxe kunnen verblijven. In onze andere accommodatie, De Eikenberg, kunnen 25 tot 60 mensen verblijven. U vindt onze beide gebouwen in het Brabantse Bergeijk. Deze plaats is uitgeroepen tot het groenste dorp van Nederland, u weet dus alvast zeker dat het met de pracht en praal van de omgeving wel goed zit!

Een last minute accommodatie boeken
Voor een last minute groepsverblijf waar u een onvergetelijke tijd gaat beleven hoeft u alleen maar even op onze website te kijken. Hier vindt u alle mogelijkheden die u bij onze accommodaties heeft overzichtelijk bij elkaar. Zo hebben wij bijvoorbeeld een groot aantal voorzieningen voor u klaarstaan. U kunt daarbij denken aan de mogelijkheid om fietsen te huren, een kampvuur te maken, onze barbecue te gebruiken, te golfen, kanovaren of watersporten. In de winter hebben we ook meerdere activiteiten voor u klaarstaan. Zo heeft u een groot scala aan mogelijkheden bij ons om uw verblijf zo onvergetelijk mogelijk te maken. U zit daarnaast ook nog eens op een perfecte plek, vlak bij zowel Eindhoven als Antwerpen.

Meer weten over onze last minute Groepsaccommodatie?
Neem vandaag nog contact met ons op als u vragen heeft over onze last minute accommodatie. Last minute ons groepsverblijf boeken behoort altijd tot de mogelijkheden. Neem hier gewoon even contact over op met ons. We kunnen dan ook de beschikbaarheid voor u bekijken. U kunt zowel telefonisch als via e-mail met ons in contact treden.

Neem contact op met De Berger Hoeve

Heeft u vragen of opmerkingen, bel, e-mail, of vul dan hieronder het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Voer een nummer in van 4 tot 60.
DD dash MM dash JJJJ

Contact gegevens

De Berger Hoeve
Eerselsedijk 50
5571 TM Bergeijk

Tel: 06-54781122
Email:  info@bergerhoeve.nl