Kampeerboerderij Brabant

U bent bent beland op onze pagina kamperijboerderij Brabant, Kampeerboederijen Brabant.

Gastvrije kampeerboerderij in Noord Brabant
Op zoek naar een oergezellige accommodatie voor een weekendje of midweek voor uw familiereünie, vriendenweekend of bedrijfsuitje? Bij Kampeerboerderij De Berger Hoeve wacht u een warm welkom. Kampeerboerderijen Brabant bieden ontspanning, plezier en uitstapjes voor jong en oud. Met De Berger Hoeve kiest u bovendien voor een kampeerboerderij die van alle gemakken is voorzien. Kortom, zoekt u een kampeerboerderij Noord Brabant, dan is dit het adres waar u een ontspannen tijd met elkaar doorbrengt, met tal van faciliteiten onder handbereik.

Landelijk vakantiehuis voor actie en ontspanning
Met het hele gezelschap eropuit en toch in de buurt? Deze kampeerboerderij Brabant is omringd door eigen sport- en speelvelden, waar u naar hartelust van de buitenlucht geniet. De kinderen spelen volley- en voetbal of amuseren zich op de schommels. En u ontspant zich met uw hele gezelschap op het terras van uw kampeerboerderij of rond het kampvuur. Ziet u het voor u? Het kan! Voelt u zich welkom in onze sfeervolle kampeerboerderij Brabant.

Voor een zorgeloos groepsverblijf in Brabant bent u bij ons aan het juiste adres. Belt of mailt u ons gerust voor informatie of uw boeking. U bent van harte welkom!

Neem contact op met De Berger Hoeve

Heeft u vragen of opmerkingen, bel, e-mail, of vul dan hieronder het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Voer een nummer in van 4 tot 60.
DD dash MM dash JJJJ

Contact gegevens

De Berger Hoeve
Eerselsedijk 50
5571 TM Bergeijk

Tel: 06-54781122
Email:  info@bergerhoeve.nl