Kampeerboerderij Bergeijk

Welkom in kampeerboerderij De Berger Hoeve in Bergeijk
Met familie, collega’s of vrienden een ontspannen midweek of weekendje weg? Zo geregeld! In De Berger Hoeve, een sfeervolle kampeerboerderij in Bergeijk, treft u een van de fijnste en meest complete groepsaccommodaties in Brabant. Dit vakantiehuis in Bergeijk biedt een gerieflijk en aangenaam verblijf aan gezelschappen tot 60 personen.

Bergeijk: landelijk genieten in uw eigen kampeerboerderij
Aan de rand van Bergeijk bevindt zich de luxe kampeerboerderij De Berger Hoeve. In en rond Bergeijk zijn tal van bezienswaardigheden en activiteiten. We noemen Weverij De Ploeg, van de hand van architect Gerrit Rietveld. Ook voor natuurliefhebbers – die deze groepsaccommodatie in Bergeijk een warm hart zullen toedragen – een bezoekje waard, vanwege het omringende park, ontworpen en ingericht door tuinarchitect Mien Ruys. Zin om met uw gezelschap creatief bezig te zijn? Volg dan een workshop in het Kempisch Bakkerijmuseum, in de nabijheid van uw vakantiehuis in Bergeijk. U maakt er heerlijk geurende Italiaanse broodsoorten, met kruiden, zongedroogde tomaten en verschillende Italiaanse kaassoorten, vleeswaren en pesto’s. Erna strijkt u moe maar voldaan neer op een terrasje in Bergeijk of bij uw eigen kampeerboerderij.

De Berger Hoeve: een gezellige en gerieflijke groepsaccommodatie in Bergeijk, voor gezelschappen tot 60 personen. U bent van harte welkom!

Neem contact op met De Berger Hoeve

Heeft u vragen of opmerkingen, bel, e-mail, of vul dan hieronder het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Voer een nummer in van 4 tot 60.
DD dash MM dash JJJJ

Contact gegevens

De Berger Hoeve
Eerselsedijk 50
5571 TM Bergeijk

Tel: 06-54781122
Email:  info@bergerhoeve.nl