Grote groepsaccommodatie

Op zoek naar een grote groepsaccommodatie in Brabant?
Bent u op zoek naar een grote groepsaccommodatie? Een plek waar u met een grote groep mensen een fantastische tijd kunt beleven? Tussen de grote vakantiehuizen in Brabant neemt de Berger Hoeve een bijzondere plaats in. Onze accommodatie is gelegen in Bergeijk, een plaats die is uitgeroepen tot de groenste gemeente van Europa! U heeft daarnaast in onze grote kampeerboerderij in Brabant alle gemakken tot uw beschikking, zodat u uzelf helemaal kunt richten op het genieten van uw vakantie. Wij hebben twee verschillende gebouwen tot uw beschikking staan, waar u tot wel zestig personen een mooie slaapplaats kunt geven. We vertellen u hier graag meer over, u kunt dan ook altijd contact met ons opnemen.

Een grote groepsaccommodatie in een groene gemeente
Bij ons kunt u een heerlijk weekendje weg met een grote groep mensen boeken, maar u kunt ook bij ons terecht voor een langere periode. Wilt u met uw familie op stap? Met een groep vrienden? Of heeft u een sportvereniging waarmee u een poosje op een mooie plek wilt verblijven? Wij hebben dan twee grote vakantiehuizen in Brabant tot uw beschikking. U kunt daarbij kiezen uit ’t Koetshuis, waar 10 tot 30 personen kunnen verblijven, of De Eikenberg, beschikbaar voor 25 tot 60 personen. Beide huizen staan op hetzelfde terrein in het groenste dorp van Nederland, Bergeijk. Hier is dan ook meer dan genoeg te bekijken en te doen. De omgeving is werkelijk adembenemend en zeer divers. U heeft hier bossen en natuurgebieden om u heen, afgewisseld met agrarische gebieden, dorpen en steden.

Onze grote kampeerboerderij in Brabant boeken?
Als u wel een accommodatie bij ons op de Berger Hoeve wilt boeken, dan raden we u aan om gewoon even elders op onze website te kijken om te zien wat wij voor mogelijkheden bieden. U kunt per e-mail de beschikbaarheid en prijzen voor een bepaalde periode bij ons aanvragen. Uiteraard staan we ook telefonisch klaar voor uw vragen.

Neem contact op met De Berger Hoeve

Heeft u vragen of opmerkingen, bel, e-mail, of vul dan hieronder het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Voer een nummer in van 4 tot 60.
DD dash MM dash JJJJ

Contact gegevens

De Berger Hoeve
Eerselsedijk 50
5571 TM Bergeijk

Tel: 06-54781122
Email:  info@bergerhoeve.nl