Groepsverblijf Brabant

Vier uw vakantie in een sfeervol groepsverblijf Brabant en groepsverblijf Noord Brabant.
Grote en kleine gezelschappen voelen zich thuis in De Berger Hoeve, een van de fraaiste groepsverblijven in Brabant. In een omgeving waar de dorpjes tezamen ‘De Zaligheden’ vormen, is het goed toeven in ’t Koetshuis en De Eikenberg, de verzorgde, royale en sfeervolle groepsverblijven Brabant van De Berger Hoeve. Elk groepsverblijf in deze bosrijke omgeving van Brabant is van alle gemakken voorzien.

Groepsverblijven tot 60 personen in gastvrij Brabant
De fraaie groepsverblijven bieden u zowel buiten als binnen alle gelegenheid tot plezier en ontspanning. Zo is ’t Koetshuis voorzien van drie slaapkamers met eenpersoonsbedden en ruim voldoende, schone douche- en toiletruimten. Natuurlijk is ook de keuken van dit groepsverblijf in
het Bourgondische Brabant volledig ingericht en treft u in de huiskamer een ingebouwde barbecue. Op uw terras geniet u van elkaar en uw sfeervolle groepsverblijf in Kempisch Brabant. En bent u met een gezelschap tot 60 personen? Dan is De Eikenberg een schot in de roos. Met een royale recreatiezaal, een volledig ingerichte open keuken en maar liefst tien 6-persoons slaapkamers viert u een geslaagde vakantie in een van de mooiste groepsverblijven van Brabant.

U voelt zich uit én thuis in De Berger Hoeve: groepsverblijven voor gezelschappen tot 60 personen in gastvrij groepsverblijf Brabant. U bent van harte welkom!

Neem contact op met De Berger Hoeve

Heeft u vragen of opmerkingen, bel, e-mail, of vul dan hieronder het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Voer een nummer in van 4 tot 60.
DD dash MM dash JJJJ

Contact gegevens

De Berger Hoeve
Eerselsedijk 50
5571 TM Bergeijk

Tel: 06-54781122
Email:  info@bergerhoeve.nl