Groepsaccommodatie Brabant 40 personen

Genieten van een comfortabele groepsvakantie in Brabant

Plannen aan het maken voor een groepsvakantie in eigen land? Er klaar voor om met een grote groep mensen eens lekker te genieten, of juist in de stemming voor een sportieve vakantie met uw sportvereniging? Bij ons bent u dan aan het juiste adres. Op de Berger Hoeve vindt u een perfecte pek voor als u een groepsaccommodatie in Brabant met 40 personen wilt bezoeken. Wij hebben hier namelijk De Eikenberg staan, een luxe, ruim opgezet vakantiehuis met een tiental zespersoons kamers. Elk van deze kamers is mooi ingericht met zes comfortabele bedden. Er is hier een ruime recreatiezaal die van alle gemakken is voorzien, een compleet ingerichte open keuken en ruime douche- en toiletruimtes.

Een vakantiehuis in Brabant voor 40 personen

Zoekt u een kampeerboerderij in Brabant voor 40 personen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Hier vindt u alle informatie die u maar nodig heeft over onze groepsaccommodatie in Brabant voor 40 personen. Er staat hier een ruime beschrijving van het huis en alle mogelijkheden die u hier heeft. Ook kunt u op meerdere duidelijke foto’s alvast de sfeer in het huis proeven. Dit is een ideale locatie voor als u met een grote groep mensen op stap wil. Heeft u een grote familie bij elkaar gehaald voor een familiefeest? Wilt u met een sportvereniging op stap? Bij ons behoort het allemaal tot de mogelijkheden.

Meer weten over onze kampeerboerderij in Brabant voor 40 personen?

U kunt bij ons altijd terecht als u nog vragen mocht hebben over ons vakantiehuis in Brabant voor 40 personen. Zo kunnen we u bijvoorbeeld meer vertellen over de prachtige omgeving rond het huis, de mooie steden die in de buurt liggen en de vele faciliteiten die we te bieden hebben. U kunt dan ook direct een verblijf bij ons boeken.

Neem contact op met De Berger Hoeve

Heeft u vragen of opmerkingen, bel, e-mail, of vul dan hieronder het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Voer een nummer in van 4 tot 60.
DD dash MM dash JJJJ

Contact gegevens

De Berger Hoeve
Eerselsedijk 50
5571 TM Bergeijk

Tel: 06-54781122
Email:  info@bergerhoeve.nl