Groepsaccommodatie Brabant 35 personen

De ideale groepsaccommodatie in Brabant voor 35 personen

U wilt met een grote groep mensen op stap en zoekt daar een ideale locatie voor? Neem dan eens een kijkje bij de Berger Hoeve. Wij hebben een groepsaccommodatie in Brabant voor 35 personen of meer en zorgen er hier graag voor dat u een zo comfortabel mogelijk verblijf heeft. U vindt in ons in het Brabantse Bergeijk, een plaatsje dat is uitgeroepen tot groenste dorp van Nederland. U vindt in onze omgeving allerhande natuurgebieden en bossen, afgewisseld met landbouwgrond en mooie steden. U rijdt vanuit ons vakantiehuis in Brabant voor 35 personen zo naar Eindhoven, of zelfs naar Antwerpen. Meer weten? Neem dan rustig eens een kijkje bij alle informatie elders op onze website.

Een kampeerboerderij in Brabant voor 35 personen

We hebben op onze locatie in Bergeijk een tweetal vakantiehuizen voor u klaarstaan. Het kleinere huis van de twee, ’t Koetshuis, reserveren we voor kleinere groepen, maar van 25 tot 60 personen bent in ons andere huis aan het juiste adres. Dit is de Eikenberg, een ruim, luxe vakantiehuis. Hier vindt u een royale recreatiezaal, een open keuken die volledig is ingericht, evenals een tiental zespersoons kamers. We hebben in de Eikenberg ook een invalidentoilet- en douche voor u klaarstaan. Op het gezellige terras heeft u de mogelijkheid om te barbecueën, hier zijn ook tafeltennistafels, schommels en een kampvuurplaats aanwezig. Het is de ideale plek om een dag, maar vooral ook een avond te genieten van elkaars gezelschap.

Een groepsaccommodatie in Brabant voor 35 personen of meer

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over ons vakantiehuis in Brabant voor 35 of meer personen. We vertellen u graag wat voor mogelijkheden u bij ons allemaal heeft en hoe u hier een zo aangenaam mogelijke vakantie kunt vieren. U kunt onze kampeerboerderij voor 35 personen in Brabant dan ook gelijk boeken.

Neem contact op met De Berger Hoeve

Heeft u vragen of opmerkingen, bel, e-mail, of vul dan hieronder het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Voer een nummer in van 4 tot 60.
DD dash MM dash JJJJ

Contact gegevens

De Berger Hoeve
Eerselsedijk 50
5571 TM Bergeijk

Tel: 06-54781122
Email:  info@bergerhoeve.nl