Groepsaccommodatie Brabant 30 personen

Op stap met een grote groep mensen?

U heeft het plan opgevat om met een grote groep mensen op stap te gaan? Neem dan eens een kijkje op onze website. Bij De Berger Hoeve vindt u namelijk een tweetal accommodaties die u en uw familie, vrienden of medesporters een onvergetelijke tijd kunnen bezorgen. U vindt hier alle faciliteiten die u maar nodig heeft om van de vakantie of weekendje weg een onvergetelijke tijd te maken. Zowel binnen als buiten het huis zijn ’t Koetshuis en De Eikenberg van alle gemakken voorzien. ’t Koetshuis biedt ruimte aan groepen van 10 tot 30 personen. Voor grotere groepen is De Eikenberg prima uitgerust. Hier kunnen groepen van 25 tot 60 personen zeer comfortabel terecht. Als u vragen heeft over onze groepsaccommodatie in Brabant voor 30 personen, dan kunt u hier altijd contact over opnemen met ons.

Een vakantiehuis in Brabant voor 30 personen

Op onze kampeerboerderij in Brabant voor 30 personen leggen we u graag in de watten. Onze ruimtes zijn dan ook van alle moderne faciliteiten voorzien. Maar ook buiten ’t Koetshuis en De Eikenberg vindt u faciliteiten om u mee te vermaken. Zo hebben we een groot sportveld en allerhande attributen om sport mee uit te oefenen. We zijn ook voorzien voor het geval u in de winter bij ons langskomt en van wintersport houdt. Elders op onze site hebben wij een complete lijst staan met faciliteiten bij onze groepsaccommodatie in Brabant voor 30 personen. U zult hier zien dat beide ruimtes geheel compleet zijn en dat het u hier aan niks zal ontbreken.

Meer weten over onze kampeerboerderij in Brabant voor 30 personen?

Als u ons vakantiehuis in Brabant voor 30 personen wil boeken voor een bepaalde periode? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We kunnen dan samen bekijken wanneer wij uw groep kunnen verwelkomen. Het is uiteraard ook prima als u graag eerst nog een paar vragen wil stellen over onze accommodatie. Wij hebben alle antwoorden voor u klaarstaan en helpen u meteen verder.

Neem contact op met De Berger Hoeve

Heeft u vragen of opmerkingen, bel, e-mail, of vul dan hieronder het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Voer een nummer in van 4 tot 60.
DD dash MM dash JJJJ

Contact gegevens

De Berger Hoeve
Eerselsedijk 50
5571 TM Bergeijk

Tel: 06-54781122
Email:  info@bergerhoeve.nl