Groepsaccommodatie Brabant 25 personen

Met een groep op vakantie in Brabant

Brabant is een plek die uitnodigt tot op vakantie gaan. Dat is ook niet zo verwonderlijk. U vindt in onze provincie prachtige natuur, gezellige steden en de mogelijkheid om binnen korte tijd ook over de grens in België rond te kijken. Heeft u een groep waar u een leuke groepsreis mee wilt plannen? Dan raden we u aan om ook eens in Brabant rond te kijken. Om precies te zijn willen we u graag in de richting van Bergeijk sturen. Hier vindt u de Berger Hoeve, onze groepsaccommodatie waar twee comfortabele huizen op u wachten. Beide locaties zijn perfect geschikt voor grote groepen. ’t Koetshuis biedt ruimte aan 10 tot 30 personen, terwijl De Eikenberg wel 25 tot 60 personen kan huisvesten. Uiteraard zijn allebei de locaties helemaal van alle gemakken voorzien, zowel in het huis als erbuiten.

Groepsaccommodatie in Brabant voor 25 personen

Bij de Berger Hoeve gaat u een onvergetelijke tijd tegemoet. Wij hebben allebei onze huizen dusdanig ingericht dat groepen mensen hier met veel plezier kunnen verblijven. Wilt u op stap met een groep vrienden, uw familie voor een leuke familievakantie of toch een sportieve vakantie met uw sportvereniging? Deze opties zijn bij ons allemaal mogelijk. We willen u graag op alle mogelijkheden wijzen, hiervoor vindt u de informatie elders op onze website. Beide huizen bij ons vakantiehuis in Brabant voor 25 personen zijn tot in detail beschrijven. Bent u dan ook op zoek naar een kampeerboerderij in Brabant voor 25 personen of meer? Dan is de Berger Hoeve een plek die aan al uw eisen zal voldoen.

Meer weten over onze groepsaccommodatie in Brabant voor 25 personen?

Wij staan altijd voor u klaar om vragen die u kunt hebben te beantwoorden. Wij vertellen u graag meer over de pittoreske ligging van ons vakantiehuis in Brabant voor 25 personen. We kunnen u ook meer laten weten over alle faciliteiten die wij u te bieden hebben. En als u onze kampeerboerderij in Brabant voor 25 personen wil boeken, dan kunnen we dit direct voor u in orde maken!

Neem contact op met De Berger Hoeve

Heeft u vragen of opmerkingen, bel, e-mail, of vul dan hieronder het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Voer een nummer in van 4 tot 60.
DD dash MM dash JJJJ

Contact gegevens

De Berger Hoeve
Eerselsedijk 50
5571 TM Bergeijk

Tel: 06-54781122
Email:  info@bergerhoeve.nl