Groepsaccommodatie Brabant 20 personen

Op stap met een grote groep?

U heeft plannen om op stap te gaan met een grote groep mensen? U wilt daarbij graag in een accommodatie waar u met zijn allen bij elkaar bent en waar u comfortabel van elkaars gezelschap kunt genieten? Neem dan eens een kijkje bij onze accommodatie, de Berger Hoeve. U vindt ons in het mooie Zuid-Brabant, in het plaatsje Bergeijk. Deze gemeente werd uitgeroepen tot groenste dorp van Nederland en heeft op natuurgebied dan ook enorm veel te bieden. Maar dat is niet het enige waar u bij ons voor terecht kunt. Onze ruimtes zijn namelijk helemaal compleet ingericht, inclusief een complete keuken en een ingebouwde barbecue in de huiskamer. Ook op gebied van sport en spel heeft u bij ons uitgebreide mogelijk als u op zoek bent naar een groepsaccommodatie in Brabant voor 20 personen of meer.

Vakantiehuis in Brabant voor 20 personen

U bent op zoek naar een mooie kampeerboerderij in Brabant voor 20 personen of meer? De Berger Hoeve is een plek waar al zeer veel grote groepen een onvergetelijke tijd hebben meegemaakt. Wij bieden u een groepsaccommodatie voor 20 personen die ’t Koetshuis heeft en waar u perfect terecht kunt voor een lekker lui weekend, een actief weekje of een sportieve tijd met een sportvereniging. We hebben hier een groot aantal comfortabele slaapkamers, douche- en toiletruimtes en volop parkeergelegenheid. Buiten het gebouw is een ruim sportterrein waar u meerdere sportieve kunt ontplooien. De keuken is ingericht met een koelkast, magnetron en fornuis, een koffiezetapparaat en serviesgoed waar in totaal dertig personen mee kunnen eten.

Genieten in Brabant

We nodigen u van harte uit in onze kampeerboerderij in Bergeijk. Als u een groep heeft van meer dan 20 personen, dan kunt u bij ons ook terecht. ’t Koetshuis biedt ruimte aan in totaal 30 personen, we hebben daarnaast ook nog een andere accommodatie. In De Eikenberg kunnen 25 tot 60 personen terecht voor een fijne vakantie. Meer weten? Neem dan gewoon een keer vrijblijvend contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen, of u nu opbelt of ons een mailtje stuurt.

Neem contact op met De Berger Hoeve

Heeft u vragen of opmerkingen, bel, e-mail, of vul dan hieronder het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Voer een nummer in van 4 tot 60.
DD dash MM dash JJJJ

Contact gegevens

De Berger Hoeve
Eerselsedijk 50
5571 TM Bergeijk

Tel: 06-54781122
Email:  info@bergerhoeve.nl