Groepsaccommodatie Brabant 15 personen

Op zoek naar een groepsaccommodatie in Brabant voor 15 personen?

U bent op zoek naar een mooie, veelzijdige plek waar u een onvergetelijke vakantie kunt vieren? We kunnen u dan onze Berger Hoeve aanbevelen. Onze accommodatie is gelegen in Bergeijk, een van de mooiste dorpjes in Nederland. Niet alleen is Bergeijk gekozen tot groenste dorp van Nederland, u zit hier ook op een van de mooiste plekjes van het hele land. Natuurgebieden en bossen wisselen af met landbouwgebieden, waarbij u ook nog eens dicht bij grote steden als Eindhoven en Antwerpen zit. Een perfecte plek om met een grote groep mensen nog dichter tot elkaar te komen of gewoon eens lekker samen een weekendje weg te vieren. Onze accommodaties zijn ook ideaal voor langere periodes, want bij ons heeft u altijd meer dan genoeg te doen!

Een groepsaccommodatie in Brabant voor 15 personen huren

Ons vakantiehuis in Brabant voor 15 personen heet ’t Koetshuis. We hebben op ons terrein ook nog een ander vakantiehuis staan, dat de Eikenberg heet. Deze accommodatie is echter bedoeld voor groepen vanaf 25 personen. In ons vakantiehuis in Brabant voor 15 personen vindt u alle faciliteiten die u maar nodig kunt hebben. Dit varieert van comfortabele slaapkamers en ruime eetruimtes, tot douche- en toiletruimtes en vele faciliteiten voor ontspanning. In onze kampeerboerderij in Brabant voor 15 personen kunt u barbecueën in de ingebouwde barbecue in de woonkamer, maar ook gebruik maken van de geheel uitgeruste keuken. U heeft alle mogelijkheden bij ons om eens flink te sporten, waarbij we ook voor de wintersport voorzien zijn.

Meer weten over onze groepsaccommodatie in Brabant voor 15 personen?

Als u vragen heeft over ons vakantiehuis in Brabant voor 15 personen, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. We beantwoorden graag al uw vragen en kunnen u alles toelichten dat u maar wilt weten. Pak gewoon even de telefoon of stuur ons een mailtje, we beantwoorden dat dan zo snel mogelijk.

Neem contact op met De Berger Hoeve

Heeft u vragen of opmerkingen, bel, e-mail, of vul dan hieronder het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Voer een nummer in van 4 tot 60.
DD dash MM dash JJJJ

Contact gegevens

De Berger Hoeve
Eerselsedijk 50
5571 TM Bergeijk

Tel: 06-54781122
Email:  info@bergerhoeve.nl