Groepsaccommodatie Brabant 10 personen

Een groepsaccommodatie voor 10 personen

Heeft u een groep van 10 personen waarmee u een leuke, comfortabele ruimte wil huren? Bent u op zoek naar de perfecte accommodatie voor een onvergetelijk vakantie met een grotere groep? U bent dan van harte welkom bij de Berger Hoeve. Wij hebben hier een prachtige accommodatie voor u klaarstaan, genaamd ’t Koetshuis. Deze ruimte biedt plaats aan 10 tot 30 personen. De ruimte is voorzien van alle faciliteiten die u maar nodig kunt hebben. Van comfortabele bedden en veel ruimte voor gezellige avonden, tot meer dan genoeg douche- en toiletruimtes. Het is een ruimte die helemaal in de stijl van een sfeervolle boerderij is opgebouwd. Ook is hier een volledig ingerichte keuken aanwezig, met in de huiskamer nog een ingebouwde barbecue.

Groepsaccommodatie Brabant 10 personen

Ons vakantiehuis in Brabant voor 10 personen staat geheel tot uw beschikking. Deze kampeerboerderij in Brabant voor 10 personen is gelegen in het mooie Bergeijk, een plaatsje dat onlangs nog is verkozen tot groenste dorp van Nederland. U treft hier mooie natuurgebieden aan, maar zit ook in de buurt van een aantal fantastische steden. U kunt een bezoekje aan onze kampeerboerderij in Brabant nog mooier maken door bijvoorbeeld Eindhoven of Antwerpen te bezoeken. Elders op onze website vindt u uitgebreide informatie over de volledige faciliteiten die we in onze groepsaccommodatie in Brabant voor 10 personen allemaal te bieden hebben.

Vakantiehuis in Brabant voor 10 personen

Als u meer te weten wil komen over onze kampeerboerderij in Brabant voor 10 personen, dan raden we u aan om gewoon even contact met ons op te nemen. U kunt ons bellen, maar we zijn ook per e-mail te bereiken. We beantwoorden graag al uw vragen en bekijken direct of onze accommodatie te boeken is in de periode dat u op reis wil. Wij willen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u een onvergetelijke vakantie krijgt in onze vakantieboerderij.

Neem contact op met De Berger Hoeve

Heeft u vragen of opmerkingen, bel, e-mail, of vul dan hieronder het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Voer een nummer in van 4 tot 60.
DD dash MM dash JJJJ

Contact gegevens

De Berger Hoeve
Eerselsedijk 50
5571 TM Bergeijk

Tel: 06-54781122
Email:  info@bergerhoeve.nl