Aanvraag Prijs/Beschikbaarheid

groepsaccommodatie noord Brabant

Prettige vakantie! De Berger Hoeve: uw groepsaccommodatie Brabant en groepsaccommodatie Noord Brabant.
Organiseert u voor vrienden, familie of vereniging een kort verblijf of vakantie? Dan heeft u de belangrijkste klus al geklaard: het vinden van een mooie en geschikte groepsaccommodatie Noord Brabant. De Berger Hoeve voorziet uw gezelschap van alle ruimte en comfort (tot maar liefst 60 personen). De uitstekend uitgeruste groepsaccommodaties in de prachtige omgeving van Kempisch Brabant zijn sfeervol, ruim en schoon. Bent u 's morgens lekker uitgeslapen, dan is de dag van u. Samen eropuit in de omgeving, waar u kunt paintballen, golfen, klimwanden bestijgen, indoorskiën, fietsen of trikes huren. Uniek voor groepsaccommodaties Noord Brabant is bovendien de eigen paardrijschool. Voor nieuwbakken en ervaren paardenliefhebbers een extra attractie! U hoort het al: u treft een schat aan mogelijkheden in deze aantrekkelijke groepsaccommodatie Noord Brabant.

 

Voortreffelijke groepsaccommodaties in landelijk Noord Brabant
Wat gaan we doen vandaag? Geen zorg voor u, in een van de meest gastvrije groepsaccommodaties Brabant. Geniet van de frisse buitenlucht, de unieke rust, de mooie natuur en de lieflijke dorpjes rond 't Koetshuis en De Eikenberg, waar uw gezelschap in een gerieflijke accommodatie en een goede sfeer aan elkaar toekomt.

 

De Berger Hoeve: dé groepsaccommodatie in Noord Brabant, voor gezelschappen tot 60 personen. U bent van harte welkom!

groepsaccommodatie noord Brabant groepsaccommodatie noord Brabant groepsaccommodatie noord Brabant groepsaccommodatie noord Brabant groepsaccommodatie noord Brabant groepsaccommodatie noord Brabant groepsaccommodatie noord Brabant groepsaccommodatie noord Brabant groepsaccommodatie noord Brabant

Wij zijn aangesloten bij:

Bergerhoeve op Facebook

De Berger Hoeve / Eerselsedijk 50 / 5571 TM Bergeijk / Tel: (0497)-51 47 21 /