Aanvraag Prijs/Beschikbaarheid

Groepsaccommodatie Brabant

u bent op het juiste adres als u zoekt op groepsaccommodatie Brabant,groepsaccommodatie Noord Brabant , groepsaccommodaties Brabant en groepsaccommodaties Noord brabant.

 

 

't Koetshuis: een unieke groepsaccommodatie tot 30 personen, in landelijk Brabant
Voor groepen tot 30 personen is 't Koetshuis een complete groepsaccommodatie in boerderijstijl. Behorend tot De Berger Hoeve, een van de meest sfeervolle en royale groepsaccommodaties Brabant. U vindt er een volledig ingerichte keuken, aparte sanitaire ruimten voor dames en heren, slaapzalen én slaapkamers. Een unieke groepsaccommodatie  Brabant waar u zich thuis voelt in alle vier de seizoenen. Want onder alle weersomstandigheden biedt 't Koetshuis u ruimte en gezelligheid. In uw eigen accommodatie in een van de lieflijkste streken van Brabant, drinkt u een drankje aan uw eigen bar, bereidt u een ontspannen barbecue (ingebouwd in uw huiskamer) of geniet u van een film met het hele gezelschap. En op een mooie dag? Dan wandelt, sport en ontspant u zich in de prachtige omgeving van deze unieke groepsaccommodaties Brabant.

 

De Eikenberg: met uw gezelschap van 30-60 personen genieten van het Brabantse land
U zoekt een gezellige en betaalbare groepsaccommodatie in Brabant voor 30-60 personen? Dan staat groepsaccommodatie Noord Brabant De Eikenberg tot uw beschikking; het tweede luxe vakantiehuis van De Berger Hoeve. Een ruime, luxe groepsaccommodatie met een eigen manege, speel- en sportvelden. In deze mooie groepsaccommodatie vindt u een royale recreatiezaal, een volledig ingerichte keuken en tien 6-persoons slaapkamers. Extra aantrekkelijk is bovendien het overdekte terras met barbecue. Kortom, een groepsaccommodatie naar uw hart. Uw gasten onder de pannen en een probleemloos verblijf voor u!

 

Geniet van een gezellig samenzijn in een voortreffelijke groepsaccommodatie Brabant. U bent van harte welkom!
 

Groepsaccommodatie Brabant Groepsaccommodatie Brabant Groepsaccommodatie Brabant Groepsaccommodatie Brabant Groepsaccommodatie Brabant Groepsaccommodatie Brabant Groepsaccommodatie Brabant Groepsaccommodatie Brabant Groepsaccommodatie Brabant

Wij zijn aangesloten bij:

Bergerhoeve op Facebook

De Berger Hoeve / Eerselsedijk 50 / 5571 TM Bergeijk / Tel: (0497)-51 47 21 /