Aanvraag Prijs/Beschikbaarheid

groepsaccommodatie Eindhoven

Uw groepsaccommodatie in Eindhoven hoeft geen vermogen te kosten, onze scherpe tarieven bewijzen dat het ook goedkoper kan. Een groepsverblijf in Eindhoven is al snel een dure grap. Waarom boekt u geen verblijf in onze kampeerboerderij nabij Eindhoven? Op een schilderachtige locatie, maar toch dichtbij de stadse gezelligheid. Eindhoven is een hippe, moderne en levendige stad, waar het hele jaar veel te doen is.

 

Bruisend uitgaansleven
De Brabantse Lichtstad kent een bruisend uitgaansleven, waar de gezelligheid duurt tot de vroege uurtjes. Maar ook tal van boeiende culturele evenementen enhet barst er werkelijk van gezellige restaurants. Ook het Brabantse platteland heeft haar charme, denk aan de gastvrijheid en de mooie natuur. Bij ons krijgt u het beste van twee werelden. Uw volgende groepsaccommodatie in Eindhoven, boekt u gewoon in Bergeijk! 

groepsaccommodatie Eindhoven groepsaccommodatie Eindhoven groepsaccommodatie Eindhoven groepsaccommodatie Eindhoven groepsaccommodatie Eindhoven groepsaccommodatie Eindhoven groepsaccommodatie Eindhoven groepsaccommodatie Eindhoven

Wij zijn aangesloten bij:

Bergerhoeve op Facebook

De Berger Hoeve / Eerselsedijk 50 / 5571 TM Bergeijk / Tel: (0497)-51 47 21 /